MI MI MI MI MICHELANGELO

Ni vet när man spontant får för sig att det är en jättebra idé att ta fram kökssaxen och klippa av sig håret?
När jag var 17 var första gången jag fick ett sådant infall, och det slutade med att jag såg ut som Beatles hemliga femte ("DET FANNS REDAN EN FEMTE" kanske någon viftar i ansiktet på mig nu, men ni fattar) medlem. 
Sen var jag rätt bra på att hålla mig till att bara toppa barret själv, och överlåta mer drastiska förändringar till de som kan sånt.

Tills i förrgår när jag började fundera på varför jag lät luggen växa ut. Med andra ord bestämde jag mig för att leka Michelangelo (sax istället för pensel, hår istället för Sixtinska kapellet) och mina få fjun på skallen blev kortare och kortare.
En halvtimme senare kom jag i alla fall ihåg varför.

"Barn i slutat av 70-talet" är känslan.
Jag vet inte hur länge det tar tills jag vänjer mig vid det här.
Men jag hoppas det funkar innan den 16:de när jag skall på julfestmiddag.Det känns jäkligt fint i alla fall. Alla kluvna hårtoppar försvann för ungefär fem centimeter sen.

BAH

När jag började på mitt klänningsmönster visste jag att det skulle bli lite problem med axelbanden, och jag hade kanske lite väl mycket "den dagen, den sorgen"-inställning till det.
I fredags var den dagen här, och eftersom jag fortfarande inte listat ut hur jag skall lösa det (läs: jag lämnade den i sin ensamhet och orkade inte fundera på det) har det inte hänt så mycket där.
Det är så jävla jobbigt att lämna saker halvklara så nu tänker jag tvinga mig igenom det här. Sen är det lite skitsamma om det betyder att jag måste börja om från början, bara jag fixar det så jag slipper bli irriterad på den varje gång jag går förbi symaskinen.

Den funderande kvinnan med myskläder och brist på hållning.

DELICIOUS

I förrgår släpptes Emily's True Love och jag är så jäkla kär i det.
Jag tycker att det är rätt få spelserier som faktiskt blir konstant bättre för varje släpp (speciallt när det handlar om casual games) men herregud vad de har lyckats med alla spel hittills. Love Love Love!